Ana Sayfa > Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular

Okulumuz birleştirilmiş sınıflıdır. 3 ögretmenimizden birisi 2 sınıf birleştirilmiş olarak eğitim vermektedir. Yalnız 2023-2024 eğitim öğretim yılında tahmini öğrenci sayılarına göre birleştirilmiş sınıf uygulamasının son bulacağı öngörülmektedir.

Okulumuz servisi bulunmamaktadır. Kasabamızda görev yapan diğer okullarında servisi bulunmamaktadır. Okulumuz öğretmenleri geliş-gidişlerini şahsi araçlarıyla yapmaktadırlar.

Öğretmenlerimiz genellikle nigde il merkezinde ikamet etmektedir. Yalnız okumuzun bulunduğu bozköy kasabasında ve çiftlik ilçe merkezinde de ikamet edecekleri ev bulabilirler.

Okulumuz sınıf mevcutları genellikle 10-20 arasındadır.

Okulumuzun lojmanı bulunmamaktadır.

Geliş gidişlerinde kısa olması nedeniyle dağ yolu tercih edilmektedir. (40 km). Bu yol 2200 rakımlı güresentepeden geçmektedir. Bu yol yılda 3-5 gün kar yağışı ve buzlanmanın yoğun olduğu durumlarda kapanabilmektedir. Yolun kapanması durumunda normal yoldan (70 km) gelis gidiş yapılmaktadır.