Bozköy Mehmet Akif İlkokulu

WEB https://bozkoymakif.meb.k12.tr
Adres : BOZKÖY BELDESİ YEŞİLYURT MAH. ŞEHİT AHMET CAN CAD. BOZKÖY MEHMET AKIF ILKOKULU BLOK NO 131 ÇİFTLİK / NİĞDE
VİZYON : "Bilimsel gelişmeler ışığında yeni nesiller yetiştirmek."
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanunundaki amaçlara uygun olarak eğitim öğretim hizmetini talep eden bütün bireyler için ihtiyaç duydukları şekilde ve eğitim hizmetlerinde etkilenen herkesin, mutluluklarını sağlayarak nitelikli bir eğitim öğretim hizmetini sunmak, araştıran, geliştiren, yeniliğe açık, sosyal değerlerine sahip, farlı değerlere karşı ön yargısız yaklaşan, yetenek, ilgi ve kişiliklerine uygun eğitim almış başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : Kaloriferli
Servis : YOK
Ulaşım : Kasabamızdan ilçeye ve ilçeden kasabamıza her saat başı servisler hareket etmektedir. ilçe merkezde ve Niğde merkezde kalan öğretmenlerimiz vardır. Birleşerek özel araçlarıyla gidiş geliş yapmaktadırlar.
Yerleşim Yeri : Bozköy Kasabası Yeşilyurt Mh. Çiftlik / NİĞDE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : NİĞDE - Normal Yol:65 km - Dağ Yolu:25 km - Çiftlik - 5 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :